پردیس فاطمه الزهرا(س) اهواز

برگزاری مراسم روز دانشجو با حضور استاندار خوزستان

دکتر حسینی محراب، استاندار خوزستان در این مراسم با بیان اینکه اگر مساله معلم با مسائل مادی تطبیق داده شود آن سم کار معلمی است، گفت: نتیجه کار معنوی را نمی توان با کار مادی مقایسه کرد. و هر چقدر از بحث عرفانی دور باشیم از بحث اصلاح و تربیت دانش آموز نیز دور خواهیم بود.

مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور استاندار خوزستان چهارشنبه ۱۵ آذرماه در تالار شهید قاسم سلیمانی شرکت ملی حفاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پردیس حضرت فاطمه الزهرا(س)، مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور دکتر حسینی محراب؛ استاندار خوزستان، دکتر منادی؛ رئیس اداره ارشاد اسلامی خوزستان، دکتر لارتی، استاد دانشگاه، محقق و تحلیلگر سیاسی و مسئولین دانشگاه فرهنگیان خوزستان در تالار شهید قاسم سلیمانی شرکت ملی حفاری برگزار شد.

وی افزود: دانشجو در این دوران تحصیل خود باید برنامه های علمی، مطالعاتی و اخلاقی داشته باشد و یک ودوست و راهنما انتخاب کند که بتواند حق و باطل را به او نشان دهد‌.
در ادامه دانشجو معلمان پردیس با تریبون آزاد مطالبات و دغدغه های خود را با استاندار در میان گذاشتند.

همچنین دکتر صالحی شبلیزی، مدیریت امور پردیس های خوزستان دانشجو را نماد شکل گیری خدمات دانست و اینکه مطالبات باید توسط دانشجویان انجام شود.
وی افزود: دانشجو معلمان انقلابی و جهادی هستند و فلسفه روز دانشجو مطالبه گری و پیاده کردن اصول اصلی اسلام و انقلاب است.

در ادامه دکتر جان بزرگی، سرپرست پردیس حضرت فاطمه الزهرا(س) با بیان اینکه دانشجویان باید رهرو راه شهیدان باشند به نقش عظیم دانشجویان در این مسیر اشاره کردند و با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری که فرمودند《دانشجویان باید علم را با تفکر داشته باشند》دانشجویان را دیده بان های روشن جامعه خواندند.

تجلیل از خانواده شهید اسکندری، اجرای گروه سرود المهدیون، تقدیر از مقام آوران المپیاد ورزشی و برترین های پژوهشی از برنامه های برگزار شده این مراسم بود.