پردیس فاطمه الزهرا(س) اهواز

مراسم گرامیداشت شهیده فائزه رحیمی در دانشگاه فرهنگیان خوزستان

به گزارش روابط عمومی پردیس حضرت فاطمه الزهرا(س)، مراسم گرامیداشت شهیده فائزه رحیمی از شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان و فعال عرصه حجاب و عفاف با حضور حجت الاسلام عادلی نژاد رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های خوزستان و مسئولان استانی با سخنرانی حاج آقا جوانمردزاده مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان خوزستان سه شنبه ۱۹ دی ماه ساعت ۱۰ صبح، در سالن امید مدیریت امور پردیس های خوزستان برگزار شد.

در این مراسم اساتید، دانشجویان و کارکنان حضور داشتند و با مداحی و سخنرانی یاد شهیده ی حادثه تروریستی را گرامی داشتند.

شهیده فائزه رحیمی دانشجو معلم ورودی ۱۴۰۰ رشته امور تربیتی پردیس نسیبه دانشگاه فرهنگیان تهران بود که پیکر مطهر این شهیده به عنوان چهارمین شهیده ی تربیت معلم در تهران تشییع و در قطعه ۲۸ گلزار شهدای بهشت زهرا(س) در جایگاه ابدی آرام گرفت.